Geld inleggen en opnemen

Hoe stort ik geld op mijn rekening?

Wil je rendement behalen dan moet er natuurlijk wel geld op je rekening staan. Als je net een rekening opent dan vragen wij je om een eerste storting te doen. Dit kan elk bedrag zijn zolang het maar boven de €500 is.

Het hoeft niet te blijven bij een eerste storting. Bij Semmie kun je op elk gewenst moment bijstorten. Dit doe je door in te loggen in je dashboard, naar de rekening te gaan waar je wilt bijstorten en op de zwarte bijstortknop te drukken. Vervolgens kan je simpel en snel via iDEAL geld overmaken.

Daarnaast bieden we de optie aan om handmatig bij te storten. Je maakt dan geld over naar de rekening van de Stichting Bewaarinstelling Semmie. Dat werkt als volgt:

  • Ga in je bankomgeving naar het overboeken-gedeelte en vul het bedrag in dat je over wil maken naar je Semmie rekening;
  • Bij naam ontvanger vul je 'Stichting Bewaarinstelling Semmie' in (zonder aanhalingstekens);
  • Bij het rekeningnummer vul je het IBAN-rekeningnummer van Stichting Bewaarinstelling Semmie in. Dit IBAN-rekeningnummer is: NL 09 RABO 0318 5307 24;
  • Bij de omschrijving vul je vervolgens het 9-cijferige rekeningnummer van je beleggingsrekening in waarnaar je handmatig het geld wil overboeken.


Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat