Effectenadministratie

Waarom is mijn oude IBAN-rekeningnummer vervangen?

Sinds haar oprichting heeft Semmie samengewerkt met BinckBank. BinckBank was ook de partij waarbij de beleggingsrekeningen werden geopend. Vandaar ook dat de letters BINK (van BinckBank) terugkwamen in je IBAN-rekeningnummer.

Nu Semmie de effectenadministratie in eigen beheer heeft genomen, hebben we tegelijkertijd afscheid genomen van de samenwerking met BinckBank. Onder dit afscheid vallen ook de huidige IBAN-rekeningnummers. Deze zijn dus vervallen.

Daarvoor in plaats hebben we één rekening waarop alle beleggingen (en de waarde daarvan) van onze klanten zijn ondergebracht. Deze rekening staat op naam van de Stichting Bewaarinstelling Semmie en houden we aan bij de Rabobank. Het rekeningnummer is dan ook NL 09 RABO 0318 5307 24.

Iedere Semmie rekening heeft een uniek 9-cijferig rekeningnummer gekregen. Geld storten op je eigen rekening blijft dan ook mogelijk. Dit doe je alleen op het IBAN-rekeningnummer van Stichting Bewaarinstelling Semmie onder vermelding van je eigen 9-cijferige rekeningnummer.

Door deze opzet blijven we je beleggingen beschermen, ook nu er afscheid is genomen van je persoonlijke IBAN.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat