Fiscaliteit

Hoe download ik het jaaroverzicht van een opgeheven beleggingsrekening?

Het kan zijn dat je door het jaar heen ervoor kiest om geen gebruik meer te maken van de diensten van Semmie. Je rekening hef je op, maar je account blijft bestaan. Zodoende kun je altijd blijven inloggen om documenten, zoals het jaaroverzicht, te downloaden.

Om het jaaroverzicht van een opgeheven beleggingsrekening te downloaden is het belangrijk dat je eerst weer je opgeheven beleggingsrekening(en) zichtbaar krijgt.

Hiervoor log je in en ga je naar je account. Ga in het beginscherm van de Semmie App naar je profiel, door rechtsonder in je scherm op 'Account' te tikken. Je komt dan bij jouw accountinfo.. Ben je ingelogd in de browser, dan klik je in de linker menubalk op ‘Account’.

Vervolgens klik je op ‘Weergave’ onder Voorkeuren en maak je de opgeheven beleggingsrekening(en) zichtbaar door ‘Archief tonen’ aan te zetten.

Je jaaroverzicht vind je vervolgens terug in het rekeningoverzicht van de opgeheven rekening bij jouw documenten. De documenten sectie is te herkennen aan het folder-icoontje.

Heb je meerdere rekeningen? Dan ontvang je per rekening een apart jaaroverzicht.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat