Over Semmie

Ik heb een klacht over Semmie, wat nu?

We vinden het heel vervelend dat je een klacht hebt en uiteraard bespreken we dit graag met je. Je klacht indienen kan op verschillende manieren.

  • Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 - 22 03 800.
  • Stuur je liever een e-mail? Je kunt je klacht ook mailen naar info@semmie.nl.


Semmie behandelt je klacht altijd zo snel mogelijk. We bekijken je klacht goed en komen misschien nog bij je terug om wat extra uitleg te vragen. Uiterlijk na 6 weken ontvang je van ons een inhoudelijke reactie.

Mocht je het niet eens zijn met onze afhandeling van je klacht, dan kan je je klacht vervolgens ook indienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Hier is Semmie ook bij aangesloten, onder naam van Sem.nl. Meer informatie hierover vind je op de website van Kifid (www.kifid.nl). Daarnaast kan je ook naar de rechter met jouw klacht. Als een klacht eenmaal door een rechter is behandeld, dan kan deze niet meer door het Kifid behandeld worden.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie