Hoe stort ik geld op mijn rekening?


Wil je rendement maken dan moet er natuurlijk wel geld op je rekening staan. Als je net een rekening opent dan vragen wij je om een eerste storting te doen. Dit kan elk bedrag zijn zolang het maar boven de €500 is.

Het hoeft niet te blijven bij een eerste storting. Bij Semmie kun je op elk gewenst moment bijstorten. Dit doe je door in te loggen in je dashboard, naar het potje te gaan waar je wilt bijstorten en op de groene bijstortknop te drukken. Vervolgens kan je simpel en snel via iDEAL geld overmaken. Daarnaast bieden we de optie aan om handmatig bij te storten. Je maakt dan geld over naar het IBAN-nummer van je Semmie rekening. Het IBAN-nummer is terug te vinden in je eigen dashboard.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie