Hoe installeer ik de Semmie app?

Stap 1

Download de Semmie-app voor iOS of Android.

Stap 2

Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Semmie-account.

Stap 3

De app vraagt je nu om een vijfcijferige pincode in te stellen. Hiermee kun je in het vervolg inloggen, zonder je wachtwoord en gebruikersnaam in te moeten vullen.

Stap 4

Je kunt naar wens ook inloggen via gezichtsherkenning of vingerafdruk instellen. Let op: inloggen via gezichtsherkenning kan helaas alleen op iOS-toestellen. Dit komt omdat de gezichtsherkenning op Android-toestellen op dit moment nog niet veilig genoeg is.

Stap 5

Stel eventueel push notificaties in.

Stap 6

Je bent ingelogd! Veel plezier met de nieuwe Semmie-app.

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen

• Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

Nog meer service voor minder fee

• Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie