Hoe installeer ik de Semmie app?

De Semmie app is al in 6 eenvoudige stappen geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Stap 1

Download de Semmie app voor iOS of Android.

Stap 2

Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Semmie account. Heb je nog geen account? Maak er dan meteen een aan. Heb je nog geen account en een iOS-toestel? Dan is het helaas nog niet mogelijk om via de app een account aan te maken. Maak dan een account aan via je browser op semmie.nl.

Stap 3

De app vraagt je nu om een vijfcijferige pincode in te stellen. Hiermee kun je in het vervolg inloggen, zonder je wachtwoord en gebruikersnaam in te moeten vullen.

Stap 4

Je kunt naar wens ook inloggen via gezichtsherkenning of vingerafdruk instellen. Let op: inloggen via gezichtsherkenning kan helaas alleen op iOS-toestellen. Dit komt omdat de gezichtsherkenning op Android-toestellen op dit moment nog niet veilig genoeg is.

Stap 5

Stel eventueel push notificaties in.

Stap 6

Je bent ingelogd en je kunt de app gebruiken. Veel plezier met de nieuwe Semmie app!

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 25.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.