Hoe installeer ik de Semmie app?

Stap 1

Download de Semmie-app voor iOS of Android.

Stap 2

Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Semmie-account.

Stap 3

De app vraagt je nu om een vijfcijferige pincode in te stellen. Hiermee kun je in het vervolg inloggen, zonder je wachtwoord en gebruikersnaam in te moeten vullen.

Stap 4

Je kunt naar wens ook inloggen via gezichtsherkenning of vingerafdruk instellen. Let op: inloggen via gezichtsherkenning kan helaas alleen op iOS-toestellen. Dit komt omdat de gezichtsherkenning op Android-toestellen op dit moment nog niet veilig genoeg is.

Stap 5

Stel eventueel push notificaties in.

Stap 6

Je bent ingelogd! Veel plezier met de nieuwe Semmie-app.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.