Hoe kan ik een Semmie actiecode verzilveren?

Misschien ben je onze tijdelijke actiecodes wel eens tegengekomen in kranten, magazines of online? Bijvoorbeeld voor starttegoed. Deze actiecodes zijn op twee manieren te verzilveren. Door de QR-code te scannen met de scanner in de Semmie app. Of door de letter- en cijfercombinatie onder de QR-code in te wisselen via de optie code inwisselen.

Je actiecode verzilveren via QR-code

1. Download de Semmie app voor iOS of Android.
  2. Maak een gebruikersaccount aan.
  3. Scan de QR-code met de app.
QR-code scannen

Je actiecode verzilveren via code inwisselen

1. Download de Semmie app voor iOS of Android of ga naar mijn.semmie.nl
  2. Maak een gebruikersaccount aan.
  3. Klik op het ronde gebruikers-icoontje en selecteer code inwisselen. Voeg daar de letter- en cijfercombinatie in die je onder de QR-code ziet staan. Let op de code is hoofdlettergevoelig.
Code inwisselen

4. Maak één of meerdere rekening(en) aan en ken je verdiende booster toe aan één van je potjes

Wat zijn de voorwaarden?

Nadat je 3 maanden hebt belegt bij Semmie met een minimale inleg van €50,- wordt de booster vrijgegeven en gestort op je potje. Vanaf dat moment wordt het meegenomen in je inleg en op de eerstvolgende handelsdag voor je belegt. Meer informatie lees je in onze aanvullende voorwaarden.

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen

• Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

€25.000+

Nog meer service voor minder fee

• Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

© Semmie 2020. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.