Hoe kan ik een Semmie actiecode verzilveren?

Misschien ben je onze tijdelijke actiecodes wel eens tegengekomen in kranten, magazines of online? Bijvoorbeeld voor starttegoed. Deze actiecodes zijn op twee manieren te verzilveren. Door de QR-code te scannen met de scanner in de Semmie app. Of door de letter- en cijfercombinatie onder de QR-code in te wisselen via de optie code inwisselen.

Je actiecode verzilveren via QR-code

1. Download de Semmie app voor iOS of Android.
  2. Maak een gebruikersaccount aan.
  3. Scan de QR-code met de app.

Je actiecode verzilveren via code inwisselen

1. Download de Semmie app voor iOS of Android of ga naar mijn.semmie.nl
  2. Maak een gebruikersaccount aan.
  3. Klik op het ronde gebruikers-icoontje en selecteer code inwisselen. Voeg daar de letter- en cijfercombinatie in die je onder de QR-code ziet staan. Let op de code is hoofdlettergevoelig.

4. Maak één of meerdere rekening(en) aan en ken je verdiende booster toe aan één van die rekeningen

Wat zijn de voorwaarden?

Nadat je 3 maanden hebt belegt bij Semmie met een minimale inleg van €500 wordt de booster vrijgegeven en gestort op je rekening. Vanaf dat moment wordt het meegenomen in je inleg en op de eerstvolgende handelsdag voor je belegt. Meer informatie lees je in onze aanvullende voorwaarden.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.