Je rekening(en)

Hoe kan ik een Semmie actiecode verzilveren?

Ben je onze tijdelijke actiecodes tegengekomen in kranten, magazines of online? Bijvoorbeeld voor 3 maanden beleggen zonder beheerfee. Deze actiecodes zijn op twee manieren te verzilveren. Door de letter- en cijfercombinatie in te wisselen. Of door de QR-code (indien aanwezig) te scannen met de scanner in de Semmie app.

Je actiecode verzilveren via code inwisselen

1. Download de Semmie app voor iOS of Android of ga naar mijn.semmie.nl
  2. Maak een gebruikersaccount aan.
  3. Klik op het ronde gebruikers-icoontje en selecteer code inwisselen. Voeg daar de actiecode, dit is een letter- en cijfercombinatie toe. Let op de code is hoofdlettergevoelig.

Je actiecode verzilveren via QR-code

1. Download de Semmie app voor iOS of Android.
  2. Maak een gebruikersaccount aan.
  3. Scan de QR-code met de app.

4. Maak één of meerdere rekening(en) aan en ken je verdiende Booster toe aan één van die rekeningen

Wat zijn de voorwaarden?

Meer informatie lees je in onze aanvullende voorwaarden.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat