Hoe kan ik geld opnemen in de app?


Open de rekening waarvan je geld wilt opnemen. Scroll dan helemaal naar onderen en ga naar “Opnemen”. Klik nu op “Opnameverzoek” om aan te geven hoeveel je wilt opnemen.

Let er wel op dat het geld op je rekening is belegd. Wanneer je een bedrag op wilt nemen gaan we dit eerst vrijmaken door beleggingen te verkopen. Dit doen we elke week op dinsdag en vrijdag. Met uitzondering van de feestdagen.

Als je voor dinsdag 09:00 aangeeft dat je geld wilt opnemen staat het geld meestal vrijdag op de rekening die je hebt ingesteld als tegenrekening. Voor vrijdag geldt dat je het geld vaak woensdag hebt. Rond de maandelijkse rebalance en feestdagen kan dit wat langer duren.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie