Hoe maak ik een account aan via de app?

Met een Android toestel

Download de Android App. Klik in het beginscherm op 'Nog geen account'. Je wordt dan doorgestuurd naar onze website om een account aan te maken. Zodra je een account hebt aangemaakt op semmie.nl, kun je inloggen via de app.

Met een iOS toestel

Op iOS-toestellen is het helaas nog niet mogelijk om via de app een account aan te maken. Maak dus een account aan via je browser op semmie.nl. Daarna kun je gewoon inloggen via de app.

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen

• Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

€25.000+

Nog meer service voor minder fee

• Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

© Semmie 2020. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.