Hoe maak ik een account aan via de app?

Met een Android toestel

Download de Android App. Na het openen van de app klik je op 'Account aanmaken'. Vervolgens doorloop je alle stappen om een account te openen. In het vervolg kun je gewoon inloggen via de app.

Met een iOS toestel

Download de iOS app. Na het openen van de app klik je op 'Account aanmaken'. Vervolgens doorloop je alle stappen om een account te openen. In het vervolg kun je gewoon inloggen via de app.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure