Hoe maak ik een account aan via de app?

Met een Android toestel

Download de Android App. Klik in het beginscherm op 'Nog geen account'. Je wordt dan doorgestuurd naar onze website om een account aan te maken. Zodra je een account hebt aangemaakt op semmie.nl, kun je inloggen via de app.

Met een iOS toestel

Op iOS-toestellen is het helaas nog niet mogelijk om via de app een account aan te maken. Maak dus een account aan via je browser op semmie.nl. Daarna kun je gewoon inloggen via de app.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.