Gebruik van de Semmie App

Hoe maak ik een account aan via de app?

Met een Android toestel

Download de Android App. Na het openen van de app klik je op 'Account aanmaken'. Vervolgens doorloop je alle stappen om een account te openen. In het vervolg kun je gewoon inloggen via de app.

Met een iOS toestel

Download de iOS app. Na het openen van de app klik je op 'Account aanmaken'. Vervolgens doorloop je alle stappen om een account te openen. In het vervolg kun je gewoon inloggen via de app.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat