Hoe maak ik een account aan via de app?

Met een Android toestel

Download de Android App. Klik in het beginscherm op 'Nog geen account'. Je wordt dan doorgestuurd naar onze website om een account aan te maken. Zodra je een account hebt aangemaakt op semmie.nl, kun je inloggen via de app.

Met een iOS toestel

Op iOS-toestellen is het helaas nog niet mogelijk om via de app een account aan te maken. Maak dus een account aan via je browser op semmie.nl. Daarna kun je gewoon inloggen via de app.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 25.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.