Hoe open ik een rekening?


Je kan een rekening openen via de app of online. Bij het openen van een rekening heb je de keuze uit een rekening voor jezelf, voor jou en je partner, je kind of je kleinkind. Om een rekening te openen bij Semmie moet je een aantal stappen doorlopen. Er wordt je bijvoorbeeld gevraagd om persoonlijke en financiële gegevens in te vullen en je moet een kopie maken van een geldig legitimatiebewijs die je vervolgens meestuurt. De gegevens die je instuurt checken we om jou te beschermen tegen mogelijke identiteitsfraude. Als alles compleet en correct is wordt er een rekening voor je geopend en kun je een eerste bedrag storten. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag!

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie