Gegevens wijzigen

Hoe wijzig ik mijn profielfoto?

Om je profielfoto in de Semmie App te wijzigen, volg je deze stappen:

In de mobiele app:

1. Ga naar het beginscherm van de Semmie App.
  2. Tik rechtsonder in je scherm op 'Account'. Je komt dan bij jouw accountinformatie.
  3. Tik nu op het ronde icoontje boven je naam en daarna op het foto-icoontje.
  4. Hier kun je een nieuwe profielfoto uploaden. Zorg ervoor dat je de app toegang geeft tot je fotobibliotheek, zodat je een foto kunt kiezen.

In de webversie:

1. Log in op de webversie van Semmie.
  2. Klik in de linker taakbalk op 'Account'.
  3. Boven in je scherm, boven je naam, klik je op het ronde icoontje.
  4. Klik vervolgens op 'Wijzig foto' om je profielfoto aan te passen.

Antwoord op je vraag niet gevonden? Vraag het gerust via de chat.

Open de chat