Hoe update ik mijn profielfoto?

Ga in het beginscherm van de Semmie app naar je profiel, door op het ronde icoontje rechtsboven te klikken. Je komt dan bij jouw accountinfo. Als je nu nogmaals op het ronde icoontje klikt en daarna op het foto-icoontje, kun je een nieuwe profielfoto uploaden. Je moet de app hiervoor wel toegang geven tot je fotobibliotheek.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.