Hoe voeg ik een afbeelding toe aan mijn potje?

Dat is heel makkelijk. Open het potje waarvan je de afbeelding wilt wijzigen. Klik op het potloodje rechts bovenin je scherm en daarna op het foto-icoontje. De Semmie app vraagt nu om toestemming tot jouw fotobibliotheek. Accepteer dit verzoek, zodat je een afbeelding uit jouw fotobibliotheek kunt kiezen.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.