Hoe voeg ik een nieuwe rekening toe?

In het beginscherm van je dashboard zie je al jouw rekeningen bij elkaar. Wil je een nieuwe rekening toevoegen dan kan dat eenvoudig in de app door op de "+-knop" te klikken. Ben je via de browser ingelogd? Klik dan op de knop "Nieuwe rekening". Deze is zichtbaar in je dashboard.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure