Hoe wijzig ik mijn vijfcijferige pincode?

Ga in het beginscherm van de Semmie app naar je profiel door op het ronde icoontje rechtsboven te klikken. Je komt dan bij jouw accountinfo. Klik op Beveiliging. Je code kun je wijzigen bij “Inlogcode”.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure