Hoe wijzig ik mijn vijfcijferige pincode?


Ga in het beginscherm van de Semmie app naar je profiel, door op het ronde icoontje rechtsboven te klikken. Je komt dan bij jouw accountinfo. Klik op Beveiliging. Je code kun je wijzigen bij “Inlogcode”.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Nu starten
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.