Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Vanwege veiligheidsoverwegingen kun je je wachtwoord voor je Semmie-account niet wijzigen via de app. Log dus even in op je Semmie dashboard in je browser. Klik rechts bovenaan in je scherm op je naam en ga naar Accountinstellingen. Daar kun je je wachtwoord wijzigen.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.