Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Vanwege veiligheidsoverwegingen kun je je wachtwoord voor je Semmie account niet wijzigen via de app. Log dus even in op je Semmie dashboard in je browser. Klik rechts bovenaan in je scherm op je naam en ga naar Accountinstellingen. Daar kun je makkelijk en snel je wachtwoord wijzigen.

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen

• Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

Nog meer service voor minder fee

• Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie