Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Vanwege veiligheidsoverwegingen kun je je wachtwoord voor je Semmie account niet wijzigen via de app. Log dus even in op je Semmie dashboard in je browser. Klik rechts bovenaan in je scherm op je naam en ga naar Accountinstellingen. Daar kun je makkelijk en snel je wachtwoord wijzigen.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure