Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Vanwege veiligheidsoverwegingen kun je je wachtwoord voor je Semmie account niet wijzigen via de app. Log dus even in op je Semmie dashboard in je browser. Klik rechts bovenaan in je scherm op je naam en ga naar Accountinstellingen. Daar kun je makkelijk en snel je wachtwoord wijzigen.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.