Ik heb al een rekening bij Semmie en ik wil er nog één openen, hoe werkt dat?

Je kan heel eenvoudig en kosteloos een extra rekening (potje) voor jezelf, je kind of bijvoorbeeld je kleinkind openen. Je krijgt dan een extra rekeningnummer (IBAN).

Je opent een rekening door in te loggen op je dashboard. Dit kan via de app of via mijn.semmie.nl. Log je in via de app klik dan op het +-teken onderaan je dashboard. Doe je het via de browser? Log ook dan in en klik op de knop "Nieuw potje" in je dashboard.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 25.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.