Ik heb al een rekening bij Semmie en ik wil er nog één openen, hoe werkt dat?

Je kan heel eenvoudig en kosteloos een extra rekening voor jezelf, je kind of bijvoorbeeld je kleinkind openen. Je krijgt dan een extra rekeningnummer (IBAN).

Je opent een rekening door in te loggen op je dashboard. Dit kan via de app of via mijn.semmie.nl. Log je in via de app klik dan op het +-teken onderaan je dashboard. Doe je het via de browser? Log ook dan in en klik op de knop "Nieuw potje" in je dashboard.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure