Is beleggen bij Semmie geschikt voor mij?


Of je nu veel of weinig kennis hebt, een klein budget of groot. Wie je ook bent, waar je ook voor belegt, bij Semmie maken we beleggen zo gemakkelijk mogelijk voor iedereen. Alhoewel, als je een professionele belegger bent, met geleend geld wil beleggen of snel rijk hoopt te worden met handelen, speculeren en koerswinsten dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. ­­


De risico’s van beleggen

Beleggen bij Semmie is beleggen voor de lange termijn met geld dat je kan missen. Voordat je besluit te starten met beleggen vinden we het essentieel dat je goed de risico’s begrijpt die beleggen met zich meebrengen. Je geld kan minder waard worden en in een extreem geval ook niks meer waard zijn. Wanneer je je risico wilt minimaliseren raden we je aan om te gaan sparen.

Jouw inleg beleggen wij in één modelportefeuille, waardoor je geen eigen keuzes maakt in de fondsen die we aankopen. Je hoeft dus geen beleggingsexpert te zijn, maar het is wel belangrijk om meer te leren over beleggen, bijvoorbeeld door ons magazine te lezen.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Start nu met Semmie

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Open online je beleggingsrekening en start al vanaf €500 met duurzaam beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening Download brochure
Start met beleggen bij Semmie