Waarom kan ik geen gezichtsherkenning instellen op mijn Android-toestel?

Inloggen via gezichtsherkenning kan helaas alleen op iOS-toestellen. Dit komt doordat we de gezichtsherkenning op Android-toestellen op dit moment niet veilig genoeg vinden.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.