Wanneer begint Semmie met beleggen voor mij?


Nadat jouw rekening actief is, starten we op het eerstvolgende handelsmoment met beleggen. Onze handelsmomenten vallen op dinsdag en vrijdag. Met uitzondering van feestdagen en de laatste handelsdag van de maand vanwege de rebalancing. Indien er geen uitzonderingen zijn, ga je uit van onderstaande dagen.


  • Is jouw rekening geactiveerd tussen vrijdag (vanaf 09:00 uur) en dinsdag (voor 09:00 uur), dan starten we op dinsdag met beleggen. Je ziet jouw beleggingen op woensdag in je dashboard.
  • Is jouw rekening geactiveerd tussen dinsdag (vanaf 09:00 uur) en vrijdag (voor 09:00 uur), dan starten we op vrijdag met beleggen. Je ziet jouw beleggingen op zaterdag in je dashboard.


Wil je precies weten wanneer we handelen en welke handelsdagen vervallen, bekijk dan onze handelsagenda.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie