Wat voor soort rekening kan ik openen?

Je kan bij Semmie vier soorten rekeningen openen:

• Een rekening voor jezelf,
  • Een rekening voor jou en je partner (en/of rekening),
  • Een rekening voor je minderjarige kind,
  • Een rekening voor je kleinkind.

Het openen van een rekening kan eenvoudig via de app en online. De app is simpel en snel te downloaden en te installeren. Open je een rekening liever online? Klik dan hier om je eerste rekening bij Semmie te openen.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.