Wat zie je als de rekening voor je kleinkind is geopend?


Bij het openen van de rekening heb je een account aangemaakt op je eigen naam. Hiermee kun je te allen tijde inloggen in je persoonlijke dashboard.

Nadat de ouders de verschillende aanvullende gegevens hebben ingevuld, gaat Semmie aan de slag met het openen en activeren van de rekening. Na het activeren van de rekening kunnen we gaan beleggen voor je kleinkind. Gedurende het gehele proces heb je toegang tot je persoonlijke dashboard en hier zie je het verloop van de aanvraag. Na het activeren van de rekening kun je verschillende zaken inzien in het dashboard.

Het belangrijkste is het inzien van de portefeuille. Hier zie je het verloop van de portefeuille en welke stukken we hebben aangekocht voor je.

Naast het inzien van de portefeuille, heb je de mogelijkheid een eenmalige storting te doen via iDeal en is het mogelijk een automatische incasso in te stellen op de rekening.

Met de automatische incasso machtig je Semmie om iedere maand een vast bedrag van je rekening te incasseren. Door het gespreid storten beperk je de kans op een minder goed instapmoment. Je koopt namelijk als de beurs laag staat, maar ook als de beurs wat hoger staat. Zo krijg je een mooie gemiddelde aankoopprijs.

Kortom, het dashboard is de plek waar je alles kunt inzien en raadplegen.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Nu starten
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.