Wat zijn Semmie Boosters?


Met de Semmie Boosters kunnen onze klanten extra rendement behalen, door simpele acties uit te voeren.

Invite-a-friend

Ben je blij met Semmie? Nodig dan je vrienden, familie of bekenden uit om ook met Semmie te starten. Dit doe je eenvoudig via je Dashboard. Daar kun je via een persoonlijke link mensen uitnodigen – via Whatsapp, Facebook, e-mail. Of hoe jij maar wil. Voor iedere vriend die via jouw link start met Semmie, ontvang je €15,-. En je vriend? Die krijgt ook €15,-. Want jouw vrienden, zijn onze vrienden.


Automatische incasso

Wil je graag je saldo op je rekening een boost geven en daarnaast een paar maanden gratis beleggen? Stel dan de booster voor de automatische incasso in. Wanneer je deze instelt zullen we maandelijks geld afschrijven van de rekening die je zelf aangeeft. Je kan het bedrag en de frequentie zelf kiezen.

Je kan de automatische incasso zelf instellen via de pagina ‘storten’ in jouw dashboard. De actieve booster zie je vervolgens op jouw boosterpagina. De automatische incasso is onbeperkt geldig. Als we besluiten te stoppen met de actie, dan laten we je dat tijdig weten.


Op de Semmie boosters zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Probeer Semmie uit

Je opent in 5 minuten online een rekening en vanaf €50 kun je ons al uitproberen. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Nu starten
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

© Semmie 2019. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.