Wat zijn Semmie Boosters?


Semmie Boosters zijn exclusieve voordelen die je krijgt als je een rekening bij Semmie hebt. Met een paar klikken profiteer je hier al van.

Invite-a-friend

Ben je ook blij met Semmie? Nodig dan je vrienden, familie of bekenden uit om ook met Semmie te starten. Dit doe je eenvoudig via je Dashboard. Daar kun je via een persoonlijke link mensen uitnodigen – via WhatsApp, Facebook, e-mail. Of hoe jij maar wilt. Voor iedere vriend die via jouw link start met Semmie, ontvang je €15. En je vriend? Die krijgt ook €15. Want jouw vrienden, zijn onze vrienden.


Wat je moet weten over deze booster:

  • Deze actie loopt tot en met 31 januari 2021.
  • Een Semmie Booster kan toegekend worden via jouw Semmie omgeving aan (één van) je rekening(en). Dit moet je zelf doen. De status van de Semmie Booster vind je in je Semmie omgeving.
  • We keren maandelijks, halverwege de maand, de Semmie Boosters uit.
  • Zodra de betaling van de Semmie Boosters wordt uitgekeerd ontvang je een e-mail van ons.
  • Wanneer de Semmie Booster is verwerkt en het geld is gestort op jouw rekening is deze zichtbaar in jouw Semmie omgeving.
  • Het geld wordt pas uitgekeerd indien je minimaal 3 maanden aan de voorwaarden voldoet. Dit geldt voor zowel de uitnodiger als de uitgenodigde.
  • Het geld dat we aan je uitkeren zullen we bij de eerstvolgende beleggingsronde na uitkeren meenemen in het reguliere beleggingsproces met de kansen en risico's die hierbij horen.
  • Indien je jouw rekening opheft, dient de rekening minimaal 3 maanden actief te zijn geweest voordat we het geld uitkeren. Dit geldt voor zowel de rekening van de uitnodiger als de uitgenodigde. Het geld kan alleen uitgekeerd worden op een actieve rekening.


Automatische incasso

Wil je graag je saldo op je rekening een boost geven en daarnaast 3 maanden beleggen zonder service fee? Stel dan de Booster voor de automatische incasso in. Wanneer je deze instelt zullen we maandelijks geld afschrijven van de rekening die je zelf aangeeft. Je kiest zelf het bedrag en de frequentie. Door deze regelmatige manier van inleggen is jouw portefeuille meteen minder gevoelig voor koersschommelingen én ben je minder afhankelijk van het juiste instapmoment.

Je kan de automatische incasso instellen via de tab ‘Boosters’ in jouw dashboard. De actieve Booster zie je vervolgens op jouw Boosterpagina. De automatische incasso is onbeperkt geldig. Als we besluiten te stoppen met de actie, dan laten we je dat tijdig weten.


Op de Semmie boosters zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 25.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie