Wat zijn Semmie Boosters?


Semmie Boosters zijn exclusieve voordelen die je krijgt als je een rekening bij Semmie hebt. Met een paar klikken profiteer je hier al van.

Invite-a-friend

Ben je ook blij met Semmie? Nodig dan je vrienden, familie of bekenden uit om ook met Semmie te starten. Dit doe je eenvoudig via je Dashboard. Daar kun je via een persoonlijke link mensen uitnodigen – via WhatsApp, Facebook, e-mail. Of hoe jij maar wilt. Voor iedere vriend die via jouw link start met Semmie, ontvang je €15. En je vriend? Die krijgt ook €15. Want jouw vrienden, zijn onze vrienden.


Automatische incasso

Wil je graag je saldo op je rekening een boost geven en daarnaast 3 maanden beleggen zonder service fee? Stel dan de Booster voor de automatische incasso in. Wanneer je deze instelt zullen we maandelijks geld afschrijven van de rekening die je zelf aangeeft. Je kiest zelf het bedrag en de frequentie. Door deze regelmatige manier van inleggen is jouw portefeuille meteen minder gevoelig voor koersschommelingen én ben je minder afhankelijk van het juiste instapmoment.

Je kan de automatische incasso instellen via de tab ‘Boosters’ in jouw dashboard. De actieve Booster zie je vervolgens op jouw Boosterpagina. De automatische incasso is onbeperkt geldig. Als we besluiten te stoppen met de actie, dan laten we je dat tijdig weten.


Op de Semmie boosters zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen


  • Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

€25.000+

Nog meer service voor minder fee


  • Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

© Semmie 2020. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.