Samenwerken
met Semmie.

Semmie

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw cliënten

duurzaam vermogensbeheer
FINANCIEEL ADVIES

Als financieel adviseur, vermogensplanner of family office wil je altijd het beste voor je cliënten

Je biedt inzicht in de totale financiële situatie van een cliënt en begeleidt hen naar het behalen van de gewenste doelstellingen. Een samenwerking met Semmie geeft je extra mogelijkheden om je cliënten nog verder te ontzorgen. Via het Semmie Adviseursportaal kan je namelijk gemakkelijk beleggingsvoorstellen genereren, lijfrente- en/of beleggingsrekeningen aanmaken en de prestaties volgen. De verantwoordelijkheid voor het beheer van de rekening, het beleggingsbeleid en de zorgplicht ligt bij ons. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Ook voor de cliënt biedt een samenwerking met Semmie vele voordelen. Wanneer een rekening wordt geopend via een samenwerkend adviseur hanteren we namelijk een gereduceerd tarief. De cliënt kan tevens gebruik maken van alle mogelijkheden die het state-of-the-art Semmie platform te bieden heeft. Zoals de iOS en Android apps, iDEAL betalingen en automatische incasso, doel monitoring, rebalancing, dagelijks aan -en verkopen, het magazine en nog veel meer. We bieden de keuze uit meerdere portefeuilles waaronder indexbeleggen, private markten en duurzaam beleggen. En last but not least ondersteunen we particuliere rekeningen (enkelvoudig, gezamenlijk, minderjarig), zakelijke rekeningen en lijfrenterekeningen (opbouwend, oudedagslijfrente en tijdelijke oudedagslijfrente).

60 collega’s erbij

We staan voor je klaar

Zorgplicht uit handen

Verantwoordelijkheid ligt bij Semmie

Volledige waardeoverdracht

Kosteloos verzorgd

Inzicht in de rekening

Uitgebreid digitaal platform

SEMMIE ADVISEURSPORTAAL

Een kijkje in het portaal

Maak zelf beleggingsvoorstellen en open gemakkelijk online een beleggingsrekening voor je cliënt. De cliënt hoeft zelf nog maar een paar eenvoudige stappen te zetten om de rekening af te ronden.

DE VOORDELEN

Het Semmie Adviseursportaal

In het Semmie Adviseursportaal kun je als adviseur je cliënten helpen bij het openen van een beleggingsrekening, de rekening inzien en je vergoeding automatisch incasseren.

Als vermogensbeheerder dragen wij zorg voor de rekening en de beleggingen. Als adviseur kan je daardoor een lijfrente- of beleggingsrekening faciliteren voor een cliënt zonder dat het ten koste gaat van tijd en focus op de andere onderdelen van de totale financiële situatie.

Daarnaast staat onze klantenservice zeven dagen per week van 08:00 tot 22:00 uur klaar om vragen voor jou of je cliënten te beantwoorden.

PROFITEER

Met ons samenwerken?

Wil je met ons samenwerken zodat jij en je cliënten kunnen gaan profiteren van ons platform? Wil je een keer een demo, of heb je nog vragen over het Semmie Adviseursportaal? Meld je aan via het onderstaande formulier dan nemen wij contact met je op.

Start nu met Semmie, 1 maand geen beheerfee.

Open een beleggingsrekening, stel een automatische incasso in en start direct met beleggen.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.