Blockchain is een technologie die kan worden gezien als een soort gedecentraliseerde boekhouding die waardeoverdracht mogelijk maakt. Deze technologie maakt daardoor crytocurrency zoals de bitcoin mogelijk. De blockchain is een gedecentraliseerde verzameling van data, die opgeslagen wordt in volgorde van wanneer die data is binnengekomen. De data is niet aan te passen of te manipuleren waardoor het gezien wordt als een objectieve dataset.

De data wordt dus niet opgeslagen op één enkele locatie, maar op een netwerk. En dit werk bestaat uit verschillende computers, die we 'nodes' noemen. Zodra de nodes overeenstemming hebben bereikt dat binnengekomen data valide is, wordt het toegevoegd aan de blockchain, en dit gebeurt bij iedere transactie. Omdat er een overeenstemming moet worden bereikt in het netwerk is het onmogelijk om zelf aanpassingen te maken of te frauderen.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie