iShares is een familie van op de beurs verhandelde beleggingsfondsen die worden beheerd door BlackRock, 's werelds grootste vermogensbeheerder. iShares kan gezien worden als 's werelds grootste aanbieder op het gebied van ETF's. Met ruim 700 verschillende beleggingsproducten en een aanzienlijk marktaandeel kan iShares terecht als grote speler gezien worden.


Semmie en iShares

Eén van de fondsen in de modelportefeuille van Semmie is de iShares Euro Corp Bd Sust Screened 0-3 ETF. Dit fonds belegt in kortlopende bedrijfsobligaties die uitgegeven worden in euro's. Het doel van het fonds is een rendement te realiseren dat gelijk is aan het rendement van de BBgBarc EURO Agg Corp 1 – 3 Yr TR EUR Index. Uit de benchmarkindex worden bedrijven uitgesloten op basis van ESG-criteria.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

Investeer in jouw toekomst

Meer dan 15.000 beleggers gingen je voor. Binnen 5 minuten open je een beleggingsrekening en vanaf €500 start je al met beleggen. Zet jij een automatische incasso aan? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis. Een Semmie rekening is altijd kosteloos opzegbaar.

Open een rekening
Start met beleggen bij Semmie