VWRL is de afkorting van een van de meest populaire ETF's onder beleggers. De volledige naam van deze ETF is ‘Vanguard FTSE All-World UCITS ETF’. Deze ETF volgt de FTSE All-World index en probeert op die manier de complete wereldwijde aandelenmarkt na te bootsen. Het fonds richt zich daarom op én gevestigde markten én opkomende markten. Gemiddeld gezien schommelt de dividenduitkering rond de 1,9% a 2%.


Wat maakt VWRL zo populair?

De VWRL ETF bestaat momenteel uit aandelen van 3.375 verschillende bedrijven uit 47 landen. Koop je dit fonds, dan koop je dus eigenlijk al die bedrijven. En dat maakt deze ETF zeer populair. Want met 3.375 aandelen is bijna de gehele wereldwijde aandelenmarkt in deze ETF en dus je beleggingsportefeuille vertegenwoordigd. En gemiddeld gezien schommelt de dividenduitkering rond de 1,9% á 2% op jaarbasis.

Deze combinatie maakt deze ETF ook populair onder aanhangers van de Financial Independence Retire Early (FIRE) gemeenschap. Een ruim aanbod, een grote spreiding en lage kosten maken VWRL zodoende geliefd.

Beleggen met Semmie

Semmie maakt beleggen makkelijk

Wij regelen het beleggingsgebeuren voor je. Met helder inzicht in onze beleggingskeuzes, één duidelijke fee en eerlijk rendement.

Hoe werkt het?

Start nu met beleggen

Je opent in 5 minuten online een rekening. Semmie is dagelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Basic

Vanaf €50

Alles om professioneel te beleggen


  • Duurzame beleggingsportefeuille
  • 0,7% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Automatische rebalancing
  • Dividend herinvestering
  • Dagelijks bereikbaar tot 22.00
Nu starten
Meer informatie
Premium

€25.000+

Nog meer service voor minder fee


  • Alle Basic features
  • 0,5% fee per jaar (+0,24% fondskosten)
  • Eigen contactpersoon
Nu starten
Meer informatie
Risicoloos beleggen bestaat niet.
Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Getoonde rendementen in het beeldmateriaal zijn fictief.

© Semmie 2020. Kamer van Koophandel nummer 30226925. Wij zijn te vinden op Generaal Vetterstraat 75C, 1059 BT, Amsterdam.